Swenglish

Acronym For When Swedish Meets English
Share

Reklambilderna på vackra kvinnor och män i underkläder och badkläder.

Du har säkert också sett dem – reklambilderna på vackra kvinnor och män i underkläder och badkläder. En del personer tyker att bilder på halvnakna människor är fina, medan andra tycker illa om dem. De tycker att bilderna är förnedrande, och att de säger till oss att vi också måste vara smala, vackra och sexiga. Vad tycker du?

Jag kommer från Singapore, där vi har olika saker från hela världen. Jag tror att de flesta personer inte har någonting mot reklambilderna på kvinnor och män i underkläder eller badkläder. Eftersom vi har sett dem så ofta har de blivit vanliga för oss. Vi har vant oss.

Jag har inga problem med reklambilderna men jag kan förstå varför en del personer kan vara oroliga. De som har små eller tonårsbarn har grund att bli oroligt för att de påverkas mer. Jag tror om föraldrarna förklarer det för dem att barn ska förstå. Det är kanske en bättre lösning än stänga av TC eller dölja magasin som har reklambilder.

När jag köper någonting måste jag se hur det set ut. De flesta gillar att titta på vackra saker, särsiklt vackra människor. Det finns undersökning som har sagt att sex säljer. När underklädes och badklädes bolagen använder sexiga kvinnor och män i sin reklam, stämmer det bara med vad samhället krävde.

Report abuse »

3 responses to “Reklambilderna på vackra kvinnor och män i underkläder och badkläder.”

  1. Jag älskar det här inlägget – helt kewl! Bra gjort! Jag kommer tillbaka till detta ett …

    Report abuse »

  2. Den här bloggen är fantastisk. Det finns ofta alla rätt info på förslagen från mina fingrar. Tack och sköta den överlägsna arbete!

    Report abuse »

  3. Hallå där. Jag hittade din webbplats via Google medan letar efter ett liknande material, fick din webbplats här upp. Det verkar bra. Jag har bokmärkt den i min Google Bookmarks att komma tillbaka senare.

    Report abuse »