Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

The Local _ Feedback _ Cannot comment on news articles

Posted by: Commie 14.Jan.2013, 09:02 PM

I am using Google Chrome latest stable build. When I try to comment on news articles, I get error:

Server error
The website encountered an error while retrieving http://www.thelocal.se/comments.php. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.


It hasn't been fixed for weeks! Lazy admins who don't care? Well then, you will lose a reader. Maybe one person is not much, but in time more readers will learn Swedish and move to the greener pastures, and you can enjoy your circlejerking community bashing newcomers and people of other culture/religion in general.

Posted by: Svensksmith 14.Jan.2013, 09:52 PM

I get the same message, but several minutes later my comment is on there. Some kind of technical glitch.

Posted by: Puffin 14.Jan.2013, 11:52 PM

join the club

see the big thread on login problems

Posted by: wetback 15.Jan.2013, 09:10 AM

probably an easy fix, too. seems like the local is in a decaying orbit

Posted by: byke 15.Jan.2013, 12:00 PM

Generally the issue I usually face is that I have to login separately, wait a good time for it to load and when I do submit. I usually find the page just goes white ?

The comment doesn't get posted immediately, and there is a good 5 - 10 minute wait before it gets published.

This would indicate that the database is separate from the forum in some way.
And given last years hacktivists, increased political tensions and other issues.
That either the posts are vetted prior, delayed or monitored by a 3rd party.

Posted by: soultraveler3 13.Feb.2013, 01:13 PM

I've been having the same thing happen as the OP for the last couple of days now. Is there anything we can do as users to fix this or do we just have to wait?

Posted by: Guest 17.Mar.2013, 05:35 PM

Same problem with IE

Posted by: axiom 17.Mar.2013, 07:50 PM

same problem for several weeks now, tried other browsers, ffox, chrome, safari no difference for me.

Posted by: Snood 18.Mar.2013, 09:09 AM

still not working for me in any browser, it's incredibly frustrating.

TL: please fix this or at least provide some feedback on the issue.

Posted by: John.Smith 18.Mar.2013, 09:17 AM

The front end (news sections) is a different database and likely server to the commenting and forum services. Not much they can do unless they migrate everything to the same DB and basically rebuild from scratch.

They could however integrate with other commenting services such as Disqus or some such off the shelf product.

Posted by: Puffin 19.Mar.2013, 09:53 AM

Funny how the troll don't see to have this problem ... spooky wink.gif

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)