The Local is not responsible for content posted by users.
  Reply to this topic

This forum is broken.

No longer MAC friendly.

Ivor stephé
post 1.Nov.2013, 11:11 AM
Post #1
Joined: 20.Aug.2013

While using a MAC, I have been unable to post on this forum
There seem to have been changes made, which no longer allows me to make posts using a Mac.
I can log in, but there is an error when I try to post.

When I use a PC this issue is not a problem.
Go to the top of the page
+
Ivor stephé
post 1.Nov.2013, 11:27 AM
Post #2
Joined: 20.Aug.2013

It would seem that Safari is the issue.
I am posting this via google chrome on a Mac.
Go to the top of the page
+
Hisingen
post 1.Nov.2013, 11:41 AM
Post #3
Joined: 5.Jul.2012

Why bother ? ? ? ?
Go to the top of the page
+
Rick Methven
post 2.Nov.2013, 07:46 AM
Post #4
Location: Linköping
Joined: 30.Nov.2005

It is clear that TL is on to Steph and is trying to make it hard for him to post.

Keep up the good work TL.

Seem to remember that Byke was Mac aficionado cool.gif
Go to the top of the page
+
Ivor stephé
post 12.Nov.2013, 02:48 PM
Post #5
Joined: 20.Aug.2013

Update, this forum doest seem to work with many different browsers any more. (Firefox, Google, Safari etc)

Opera seems to be the best universal browser to be able to reply on here. (Linux, PC, OSX, IOS) Puffin also works for IOS devices.

But overall, the latest changes to the forum has restricted a whole group of browsers from working properly.

So if anyone wants to post on here, and find they are unable to.
Then I would recommend the free Opera browser to begin with.
Go to the top of the page
+
intrepidfox
post 12.Nov.2013, 07:00 PM
Post #6
Location: Gothenburg
Joined: 18.Jul.2012

This forum is broken.

Like the OP
Go to the top of the page
+
Ivor stephé
post 19.Nov.2013, 11:07 PM
Post #7
Joined: 20.Aug.2013

It would now appearthat after some changes today, that Opera no longer works with this forum.
The list of usable browsers is getting slimmer by the minute.
Go to the top of the page
+
Ivor stephé
post 20.Nov.2013, 01:46 AM
Post #8
Joined: 20.Aug.2013

Chrome now works
Go to the top of the page
+

Reply to this topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: